Sjöbergs Bilverkstad AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Bilverkstad

featured image

 

En bilverkstad nära Jönköping & Huskvarna

När behovet av en bilverkstad uppstår är det viktigt att tillgängligheten till verkstaden inte är för stort. Samtidigt som vi alla vill få en tid snabbt för service snabbt, vill vi också att den ska ligga nära. Det får helt enkelt inte vara för långt att åka. Tillgänglighet är enkelt A och O när bilen behövs som mest. Till vår bilverkstad i Lekeryd är det nära från såväl Jönköping och Huskvarna, som från Tranås. Hör av dig till oss när du är i behov av en kompetent bilverkstad.

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Vireda By 8 i Lekeryd utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Världsledande utrustning

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil. Oavsett om det handlar om batterianalys, analys av dieselsystem eller något annat test använder vi modern teknik från Bosch.
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Har du fått en plåtskada eller ett stenskott i bilglaset? Du kan tryggt lämna bilen till oss så löser vi det. Vi utför även reparation och service av din AC och byte av däck och hjul.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 036-800 51 eller fyll i vårt bokningsformulär så bokar vi in en tid för dig!

Uppdatering & Omladdning mjukvara

Här kan vi på Sjöbergs Bilverkstad AB hjälpa dig med detta på följande märken

Peugeot. Renault. Citroen. Audi. Volkwagen. Seat .Skoda. BMW.

 


Sjöbergs Bilverkstad AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!